OFFICIEEL: ex-speler van onder meer KV Mechelen, Lierse en Standard gaat in Turkije aan de slag

Nils Wens en Chafik Ouassal
| 1 reacties
OFFICIEEL: ex-speler van onder meer KV Mechelen, Lierse en Standard gaat in Turkije aan de slag
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ahmed El Messaoudi zal komend seizoen niet langer in de Eredivisie te zien zijn. De verdediger, die een verleden heeft bij onder meer Lierse, KV Mechelen en Standard, gaat in de Turkse competitie aan de slag.

Ahmed El Messaoudi wordt overgeplaatst naar het Turkse Gaziantepspor, waar de transfermarkt nog een week open is. De verdediger verlaat zo de Eredivisie, waar hij bij FC Groningen aan de slag was. 

"Ondanks de belangstelling voor Ahmed zijn we tijdens de transferwindow niet tot een akkoord gekomen. Ahmed heeft ons meerdere malen laten weten dat hij deze zomer wilde overstappen en er waren ook meerdere aanbiedingen", vertelde Mark-Jan Fledderus, technisch directeur bij FC Groningen, op de website van de club.

"Vorige week ontvingen we een serieus aanbod uit Turkije en uiteindelijk hebben we de beslissing genomen om mee te werken aan de transferwens van Ahmed. Wij danken Ahmed voor zijn inzet voor FC Groningen en wensen hem het allerbeste voor de rest van zijn carrière."

De ex-speler van KV Mechelen, Lierse en Standard verlaat Nederland, waar hij sinds 2019 speelde, en heeft een driejarig contract getekend bij Gaziantep.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties