Beiden geblesseerd, maar Roberto Martinez zal Lukaku en Batshuayi wél oproepen voor de Rode Duivels
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties

Romelu Lukaku en Michy Batshuayi zullen ondanks hun blessure geselecteerd worden voor de Rode Duivels

Beiden geblesseerd, maar Roberto Martinez zal Lukaku en Batshuayi wél oproepen voor de Rode Duivels
Foto: © photonews

Het volgende interlandluik nadert met rasse schreden. Roberto Martinez heeft puzzelwerk voor de boeg door de blessures van Romelu Lukaku en Michy Batshuayi. Al is de kans héél groot dat de bondscoach het duo wél zal oproepen.

Romelu Lukaku heeft volgens Chelsea FC nog minstens twee weken revalidatie voor de boeg, terwijl Michy Batshuayi volgens de eerste berichten pas binnen een tiental dagen de trainingsintensiteit kan opdrijven. En laten Big Rom en Batsman nu net de eerste én tweede optie zijn voor de Belgische aanval. 

En toch zijn we het bijna zeker: Roberto Martinez zal beide spelers oproepen voor het tweeluik tegen Estland en Wales op respectievelijk dertien en zestien november. Niet omdat de bondscoach geen vertrouwen heeft in het oordeel van de clubdokters, maar vooral omdat hij zelf geen enkel risico wil lopen. 

Klaarstomen, zonder risico's

De thuiswedstrijd tegen Estland wordt er eentje met de vingers in de neus, maar voor de trip naar Cardiff is Martinez wél op zijn hoede. Een kleine rekensom: Lukaku én Batshuayi kunnen - met een aangepast programma en zonder risico’s te nemen - perfect klaargestoomd worden voor de interland in Wales. Het zou maar eens nodig moeten zijn…
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties