Stéphane Demol is een koele minnaar van Francis Amuzu

Stephane Demol is een koele minnaar van Francis Amuzu

Stéphane Demol is een koele minnaar van Francis Amuzu
Foto: Photonews

De laatste jaren zijn er al enkele talentvolle jongeren doorgebroken bij Anderlecht. Eén daarvan is Francis Amuzu. Al kan hij niet iedereen overtuigen van zijn kwaliteiten.

De flankaanvaller blijft flink wat speelgelegenheid krijgen van Vincent Kompany, maar heeft nog maar weinig indruk gemaakt op Stéphane Demol. De voormalige Rode Duivel is duidelijk geen fan van Amuzu. "Hij heeft al vaak zijn kans gekregen, maar hij kan mij niet overtuigen", klinkt het bij Sport/Voetbalmagazine.

Volgens Demol moet Amuzu dan ook misschien vertrekken bij Anderlecht. "Hij loopt snel en passeert bijna altijd zijn man, dat wel, maar de voortzetting blijft achterwege. Hij heeft nog niet laten zien dat hij elk weekend aan de aftrap moet staan. Misschien moet hij elders een nieuwe uitdaging aangaan", besluit hij.

De inmiddels 22-jarige Amuzu kwam dit seizoen 21 keer in actie voor Anderlecht. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en vier assists. Amuzu heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Brusselaars.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties