Albert Sambi Lonkonga haalt met Arsenal finale van EFL Cup niet

Liverpool heeft Arsenal uitgeschakeld in de halve finale van de EFL Cup. Geen finale dus voor Albert Sambi Lokonga.

De heenwedstrijd tussen Liverpool en Arsenal was op 0-0 geëindigd. Arsenal, met Sambi Lokonga de volle 90 minuten op het veld, duwde Liverpool tegen het eigen doel.

Lacazette trapte op de lat. Aan de overkant zorgde Diogo Jota in de 20ste minuut wel voor de goal. Na de rust gaf Sambi Lokonga Lacazette de gelijkmaker aan, maar hij miste. Diep in de tweede helft scoorde Diogo Jota ook de 0-2.

Bij Liverpool ontbrak Divock Origi. Hij sukkelt met een knieblessure. De finale wordt op 27 februari afgewerkt op Wembley. Chelsea is de tegenstander van Liverpool. Zij wonnen twee keer van Tottenham.