Blammage voor Borussia Dortmund, FC Barcelona gelijk in Europa League

Manuel Gonzalez

In de heenwedstrijd van de knock-outfase van de Europa League werden om 18.45 al vier wedstrijden afgewerkt. Een overzichtje van wat gebeurde.

Borussia Dortmund verloor in eigen huis van Rangers met 2-4. De bezoekers liepen tot 0-3 uit. Geen Haaland ook bij Dortmund, hij sukkelt nog altijd met een spierblessure.

Zenit verloor van Real Betis met 2-3. Die stand stond bij de rust al op het bord. Andres Guardado scoorde de winning goal voor de Spanjaarden.

FC Sheriff haalde het met 2-0 van Sporting Braga. Adama Traoré scoorde zes minuten voor tijd de tweede goal.

FC Barcelona kwam in eigen huis op achterstand tegen Napoli. Ferran Torres scoorde op het uur vanop de stip de gelijkmaker. Dries Mertens viel tien minuten voor tijd in.