Anthony Vanden Borre in de tegenaanval: klacht tegen Roland Duchâtelet na 'valse beschuldigingen'

Dennis Rosiers
| 4 reacties
Anthony Vanden Borre in de tegenaanval: klacht tegen Roland Duchâtelet na 'valse beschuldigingen'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre gaat vol in de tegenaanval op Roland Duchâtelet. De voormalige sterke man van de Rouches gaf vorige week aan bewijzen te hebben dat Vanden Borre en Ilombe Mboyo horloges zouden hebben uitgedeeld aan Genk-spelers tijdens de play-offs van het seizoen '13-'14.

Standard leek in dat seizoen lange tijd op weg naar de titel, maar uiteindelijk ging Anderlecht alsnog met het kampioenschap aan de haal. Vorige week diende Roland Duchâtelet een klacht in tegen Anderlecht, Racing Genk, X (Mogi Bayat), Ilombe Mboyo en Anthony Vanden Borre. Die laatste twee zouden Rolex-horloges hebben uitgedeeld aan de Genk-spelers om het kalmer aan te doen tegen Anderlecht.

Florence Hofmans, advocate van Vanden Borre, bevestigde aan onze redactie dat haar client vrijdag klacht heeft ingediend tegen Duchâtelet wegens smaad en laster. Vanden Borre betwist formeel dat hij in 2014 het resultaat van de wedstrijd heeft willen beïnvloeden door horloges aan te bieden aan de Genk-spelers.

"De beschuldiging van de heer Duchâtelet is duidelijk bedoeld om de carrière en het imago van Anthony Vanden Borre zoveel mogelijk te schaden. Deze beschuldigingen zijn compleet uit de lucht gegrepen", aldus Hofmans in een statement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties