Probeert Guardiola stokken tussen de wielen te steken voor mogelijke deal Ten Hag-United? "Ik zie hem Manchester City coachen"

Probeert Guardiola stokken tussen de wielen te steken voor mogelijke deal Ten Hag-United? "Ik zie hem Manchester City coachen"
Foto: © photonews

Het gonst in de Nederlandse en Engelse pers van de geruchten dat Ajax-trainer Erik ten Hag volgend seizoen bij Manchester United aan de slag zal gaan. Maar zolang er niets getekend is...

Na het ontslag van Solskjaer trok United Ralf Ragnick aan. Maar ook hij zou na dit seizoen geen trainer meer zijn, wel een andere positie binnen het team invullen. En dus ging de club (en de pers) op zoek naar een nieuwe Manchester United-coach .Momenteel ligt Erik ten Haf dus op pole positie.

Maar ook City-trainer Pep Guardiola heeft zo zijn mening over de Nederlandse oefenmeester. "Hij is een fantastisch persoon. En wat betreft zijn kwaliteiten: kijk eens naar Ajax de voorbije jaren"; klinkt het als reactie op de vraag van een journalist.

Daarna kwam de vraag of Ten Hag ook Pep Guardiola zou kunnen vervangen bij City waarop de Spaanse trainer gevat reageerde: "Wil je dat ik weg ga? Ontsla je me nu?", lachte hij.

"Maar ja, Ten Gaf kan wel één van de trainers zijn die hier bij Manchester City terecht kan komen als trainer met zijn speelstijl."

Zal Ten Hag dan nog even wachten tot het postje van Guardiola vrij komt of gaat hij toch voor de stadsivalen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties