Initiatiefnemer van crowdfunding is ontgoocheld in Cyriel Dessers

Initiatiefnemer van crowdfunding is ontgoocheld in Cyriel Dessers
Foto: © photonews

Een fan van Feyenoord zette een crowdfunding op om Cyriel Dessers volgend seizoen bij de club te houden.

Cyriel Dessers wordt door Feyenoord gehuurd van Racing Genk. In de deal zit ook een aankoopoptie van 4 miljoen euro. Omdat Dessers het zo goed doet in Nederland willen de fans graag dat hij blijft. Eén supporter zette een crowdfundingactie op met de bedoeling 1 miljoen euro binnen te halen om het de club wat gemakkelijker te maken.

De man, die eigenaar van een transportbedrijf is, kreeg echter al heel wat doodsbedreigingen, omdat velen denken dat hij met de centen aan de haal zal gaan.

“Ik hoef maar op één knop te drukken zodat iedereen die doneerde netjes zijn centjes terugkrijgt”, zegt initiatiefnemer Peter van Seventer aan Het Belang van Limburg.

De man is trouwens ontgoocheld dat hij Dessers nog niet gehoord heeft. “En dat mag je heel eerlijk weten: dat vind ik toch een beetje jammer. Maar hij zal ongetwijfeld ook alles meegekregen hebben over de actie.”

Bij Feyenoord lijken ze ondertussen via de steun van enkele sponsors de nodige centen voor Dessers klaar te hebben. De Nederlanders hebben tot 1 juni om de optie te lichten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties