'Kylian Mbappé en PSG hebben principeakkoord': De moeder van de sterspeler ontkent alles

Kenny De Block
| 2 reacties
'Kylian Mbappé en PSG hebben principeakkoord': De moeder van de sterspeler ontkent alles
Foto: © photonews

Volgens 'Le Parisien' hebben Kylian Mbappé en PSG een principeakkoord. De Fransman stond lange tijd te flirten met Real Madrid, maar geld lijkt de aanvaller toch te overtuigen om een nieuw contract te tekenen in Parijs.

Het contract van Kylian Mbappé loopt eind juni af en de aanvaller stond open voor een vertrek naar Real Madrid. PSG wil de aanvaller koste wat kost houden en dat lijkt te gaan lukken. Volgens 'Le Parisien' zou er een principeakkoord zijn tussen de club en speler.

Mbappé kon het aanbod van twee jaar met een optie voor nog een derde niet weigeren. De spits zou een netto jaarsalaris van 50 miljoen euro per seizoen en een tekenpremie van 100 miljoen euro verdienen. Daarmee wordt Mbappé met afstand de best betaalde voetballer van het moment.

Real Madrid deed er alles aan om de topaanvaller binnen te halen, maar PSG lijkt nu dus toch aan het langste eind te trekken.

UPDATE:

Volgens de moeder van Kylian Mbappe, Fayza Lamari is hier niets van waar en heeft haar zoon geen akkoord. "Mbappé heeft geen akkoord met Paris Saint-Germain. En ook niet met een andere club. Hij gaat zich de komende tijd in stilte beramen op zijn beslissing", staat te lezen op de Twitter van de mama van Mbappé.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties