Pogba haalt ex-club door het stof in eigen documentaire: "Wil laten zien dat ze een fout hebben gemaakt"

Hendrik Van Wonterghem
| 7 reacties
Pogba haalt ex-club door het stof in eigen documentaire: "Wil laten zien dat ze een fout hebben gemaakt"
Foto: © photonews

In "Pogmentary", de documentaire over Paul Pogba die binnenkort uitkomt op Amazon Prime, komt aan het licht hoe de breuk tussen de 29-jarige middenvelder en Manchester United tot uiting kwam. De Fransman is in ieder geval niet mals voor zijn ex-club.

"Hoe kun je tegen een speler zeggen dat je hem absoluut wilt behouden en hem vervolgens niks bieden. Dat heb ik nog nooit gezien." Een zeer vreemde uitspraak van Pogba, aangezien Manchester United hem maar liefst 2 maal een verbeterd contractvoorstel heeft gedaan. De middenvelder verdiende op dat moment al 330.000 euro per week.

Raiola

Een van de belangrijkste factoren in de breuk tussen Pogba en Manchester United, was zijn onlangs overleden zaakwaarnemer Mino Raiola. Die vond dat Man. United 'meer' had moeten doen om de Fransman op Old Trafford te houden. "Voor mij weerspiegelt het aanbod dat niet. Ik zal ze duidelijk maken dat als écht willen dat je blijft en een project om je heen willen bouwen, ze anders moeten handelen en het geld op tafel moeten leggen."

Uiteindelijk kwamen de twee partijen er niet uit, en besloot Paul Pogba terug te keren naar het oude nest bij Juventus, waar hij begin volgende maand zal tekenen. "Ik wil Manchester United laten zien dat ze een fout hebben gemaakt door zo lang te wachten met het contract. En ik wil andere clubs laten zien dat Manchester een fout heeft gemaakt door mij geen contract aan te bieden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties