OFFICIEEL: Dender legt met het oog op avontuur in 1B voormalige kernspeler van Charleroi vast

OFFICIEEL: Dender legt met het oog op avontuur in 1B voormalige kernspeler van Charleroi vast
Foto: © photonews

Een voormalige kernspeler van Sporting Charleroi gaat bij Dender aan de slag in 1B, oftewel de Challenger Pro League, zoals de competitie dit seizoen genoemd zal worden.

Nathan Rodes speelde het voorbije seizoen sterk bij FC Luik. De ex-speler van Sporting Charleroi was één van de beteren op zijn positie in eerste amateur en voetbalde zich zo in de belangstelling van meerdere ploegen uit de Challenger Pro League. 

De 24-jarige speler trekt naar Denver: de defensieve middenvelder tekende daar een contract voor drie seizoenen. Met Luik greep Rodes maar nipt naast de promotie naar het tweede niveau in het Belgische voetbal, maar met zijn transfer naar Dender komt hij daar nu toch terecht. 

Nathan Rodes timmerde eerst aan zijn carrière in de lagere afdelingen, met passages bij KVW Zaventem en Grimbergen. Sporting Charleroi plukte hem daar weg. Doorbreken bij de Carolo's lukte niet, maar Rodes haalde wel geregeld het wedstrijdblad. Na een uitleenbeurt bij het Luxemburgse Pepingen en twee jaar bij Luik, is hij dus vanaf dit seizoen bij Dender aan het werk te zien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties