ūüé• Anderlecht-fans aangevallen door harde kern Young Boys: "Alles wat ze konden hebben ze vernietigd"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 33 reacties

Anderlecht-fans aangevallen door harde kern Young Boys: "Alles wat ze konden hebben ze vernietigd"

ūüé• Anderlecht-fans aangevallen door harde kern Young Boys: "Alles wat ze konden hebben ze vernietigd"
Foto: © photonews

Anderlecht-fans die gisteren op hun gemak een pintje zaten te nuttigen op een terras in Bern zijn aangevallen door de harde kern van Young Boys Bern.

Afgelopen nacht, omstreeks 23u, brak de hel ineens los in de Cuba-bar in Bern voor een aantal Anderlecht-fans. Ze werden aangevallen door een groep Zwitserse 'fans', waarvan sommigen gemaskerd. 

"Ze braken alles wat ze in handen kregen en vielen mensen lukraak aan, zelfs mijn personeel en de Anderlecht-fans die naar binnen gevlucht waren. We hebben kapotte tafels, glazen, ramen: ik geloof dat de schade tussen de 10.000 en 15.000 frank bedraagt", zei de eigenaar van de bar aan het Zwitserse Tio.

"Natuurlijk was ik bang", zei Güven later. “Nooit was mij zoiets overkomen, ze hebben alles vernietigd wat ze konden. We hebben kogelwerend glas, ook dat hebben ze op de een of andere manier beschadigd."

"We zijn ervan op de hoogte en hebben al contact met de autoriteiten, de politie en de ambtenaren van Anderlecht", klinkt het bij Young Boys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21569 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties