Walter Meeuws vergelijkt de keuze van Ekkelenkamp voor Antwerp met deze van Balikwisha

Walter Meeuws vergelijkt de keuze van Ekkelenkamp voor Antwerp met deze van Balikwisha

Het leek er een tijd op dat Jurgen Ekkelenkamp naar Club Brugge ging, maar hij koos uiteindelijk voor Antwerp. Walter Meeuws weet waarom en vergelijkt dit met de keuze van Michel-Ange Balikwisha voor Antwerp.

"Waarom gaat die jongen naar Antwerp? Omdat hij zich bij zijn landgenoten Van Bommel en Overmars meer op zijn gemak voelt!", verklaart Meeuws bij Humo

Voorlopig heeft bij het moeten stellen met één invalbeurt. Dit was afgelopen zondag op het veld van KAS Eupen. Momenteel staat Pieter Gerkens op zijn plek en die is bezig aan een sterk seizoensbegin. Indien Antwerp zich kwalificeert voor de groepsronde van de Conference League zullen de wedstrijden elkaar snel opvolgen en gaat Ekkelenkamp weldra nog meer speelminuten krijgen. 

Walter Meeuws vergelijkt de keuze van Ekkelenkamp met deze van Michel-Ange Balikwisha die vorig jaar een strijd ontketende tussen de twee clubs. Uiteindelijk won Antwerp het pleit. "Dat Antwerp vorig jaar Balikwisha kocht, was volkomen logisch. Bij Brugge zou hij moeten afrekenen met Lang en De Ketelaere om aan speelminuten te raken. Balikwisha had dat dus goed gezien”, aldus de ex-coach van Antwerp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21569 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties