Geen Meunier bij Barcelona: Hector Bellerin dicht bij terugkeer naar oude nest

Jelle Ruts
| 3 reacties
Geen Meunier bij Barcelona: Hector Bellerin dicht bij terugkeer naar oude nest
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hector Bellerin lijkt heel dicht te staan bij een transfer naar zijn oude club, FC Barcelona. Door de nakende transfer lijkt de interesse van Barcelona voor onze landgenoot Thomas Meunier volledig van de baan.

Hector Bellerin staat heel dicht bij een sensationele terugkeer naar zijn oude club FC Barcelona. Volgens verschillende bronnen zou hij zijn contract bij Arsenal ontbinden om zo gratis de overstap naar La Liga te maken. Ondanks dat Bellerin in het verleden 239 wedstrijden speelde voor de Londense club is coach Mikel Arteta geen fan van de rechtsachter. Afgelopen seizoen verhuurden ze hem nog aan Real Betis waarmee hij de Copa del Rey wist te winnen. 

Nu Barcelona met Bellerin een nieuwe rechtsachter lijkt binnen te halen, zal Thomas Meunier niet meer moeten hopen op een overgang naar de Blaugrana. Onze landgenoot stond dit seizoen twee keer aan de aftrap bij Dortmund, maar zat de afgelopen twee wedstrijden gewoon op de bank. Vorig seizoen kende Meunier door een blessure een lastig seizoen in de Bundesliga en nu lijkt hij vervangen te zijn. Komt er nog een transfer voor de voormalige speler van Club Brugge?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties