Reactie Chadli heeft duidelijk nog conditioneel werk, maar heeft wel onmiddellijke impact: "Al blij dat ik pijnvrij kan voetballen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Westerlo
| 3 reacties
Chadli heeft duidelijk nog conditioneel werk, maar heeft wel onmiddellijke impact: "Al blij dat ik pijnvrij kan voetballen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat is er nog eentje waar Westerlo veel plezier aan gaat beleven. Nacer Chadli kreeg meteen een basisplaats van Jonas De Roeck en in de eerste helft liet de 33-jarige winger zien dat hij nog steeds een aardig potje kan voetballen.

Chadli zette - voor het oog van Roberto Martinez trouwens - de lijnen uit bij Westerlo. Druk wijzend en bevelen schreeuwend werd hij ook steeds gezocht. De jonge Noah Sadiki wist zich er bij momenten geen raad mee. Chadli heeft nog steeds zijn technische kwaliteiten. In combinatie met heel wat fysieke kracht maakte dat hem tot een dreiging. 

Na twintig minuten zag je wel al dat hij qua conditie nog heel wat te kort komt. Na een uur zat de match er dan ook op voor hem. "Ik ben vooral blij dat ik weer zonder pijn kan voetballen. Uiteraard ben ik nog geen 100 procent, maar ik ben blij dat ik weer in België kan voetballen", aldus de winger. "Dat Roberto Martinez in de tribune zat? Daar ben ik momenteel niet mee bezig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties