Frankrijk haalt vervanger die nog voor de Rode Duivels gepolst werd

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
Frankrijk haalt vervanger die nog voor de Rode Duivels gepolst werd
Foto: © photonews

Bij Frankrijk zijn er heel wat afzeggingen. Nu halen ze een vervanger die vorig jaar nog door Roberto Martinez werd gepolst om voor de Rode Duivels te spelen.

Théo Hernandez (AC Milan) was oorspronkelijk opgeroepen door Frankrijk, maar die bleek niet fit. Hij werd vervangen door Lucas Digne (Aston Villa), maar ook Digne moest geblesseerd afhaken. De volgende vervanger voor de linksbackpositie is Adrien Truffert. Die speelt voor Rennes en werd oorspronkelijk door de beloften geselecteerd. 

Truffert zal bij sommigen nog een belletje doen rinkelen. Vorig jaar werd die nog gepolst door Roberto Martinez om voor de Rode Duivels te spelen, maar hij ging daar uiteindelijk niet op in. 

Frankrijk staat in zijn groep in de Nations League momenteel laatste. Na 4 wedstrijden tellen ze 1 punt en dreigen ze uit de A-divisie te vallen. Hun laatste wedstrijden zijn thuis tegen Oostenrijk en uit tegen Denemarken.

Bovenop die slechte uitgangspositie komen daar ook nog eens heel wat afzeggingen bij. Ibrahima Konaté, Presnel Kimpembe, de broers Theo en Lucas Hernandez, N’Golo Kanté, Paul Pogba, Adrien Rabiot, Boubacar Kamara, Kingsley Coman en topschutter Karim Benzema zegden allen af. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties