De ruzie tussen de broers Pogba blijft duren: nu beschuldigt Mathias Paul met een reeks tweets

Mathias Pogba beschuldigt Paul Pogba met een reeks tweets

De ruzie tussen de broers Pogba blijft duren: nu beschuldigt Mathias Paul met een reeks tweets
Foto: © photonews

Vorige week werd Mathias Pogba, de broer van Juventus-speler Paul Pogba, opgepakt. Ondertussen heeft Mathias een reeks tweets de wereld ingestuurd, die hij al op voorhand had voorbereid en waarin hij Paul beschuldigt.

Mathias Pogba werd vorige week samen met 4 anderen voorgeleid bij de onderzoeksrechter nadat hij onder meer had toegegeven dat hij achter de video zat waaruit bleek dat hij zijn broer Paul Pogba bedreigde. 

Met een reeks tweets beschuldigde Mathias nog eens zijn broer Paul van betrokkenheid bij hekserij en het uitspreken van kwade spreuken over ploeggenoten. Ook komt hij met veel details over Pauls vermeende connectie met de onderwereld. 

"Als je dit leest, heeft mijn bot de automatische plaatsing gedaan. Ik ben dus niet meer vrij, hetzij door de handlangers van mijn broer, hetzij door de politie", schreef Mathias Pogba. Dat is het begin van zijn verhaal. 

Verder gaat Mathias verder in op de hekserij van zijn broer en zegt hij dat die verweven is met de georganiseerde misdaad. Volgens hem heeft Paul de misdadigers ook verraden en daardoor loopt de familie van Paul gevaar. 

Paul Pogba zei in het verleden dat hij door misdadigers gechanteerd is geweest voor miljoenen euro's. Hij betaalde een klein bedrag en stapte naar de politie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties