René Vandereycken duidelijk: "Enkel dan kan België ver geraken op het WK"

Bjorn Vandenabeele
| 5 reacties
René Vandereycken duidelijk: "Enkel dan kan België ver geraken op het WK"

De Rode Duivels lieten bij momenten goed voetbal zien tegen Wales. Dat stemt René Vandereycken vrolijk richting het WK in Qatar.

De flitsen van Kevin De Bruyne tegen Wales waren gigantisch goed. Al kwamen er die volgens René Vandereycken ook door de aanwezigheid van Eden Hazard in het elftal.

“Bij de Rode Duivels is Eden Hazard een andere speler dan bij Real Madrid. Hij heeft een andere status, krijgt meer vrijheid en wordt door zijn medespelers overal aangespeeld”, klinkt het in Het Belang van Limburg.

Samen met Kevin De Bruyne vormt hij volgens Vandereycken nog altijd een koningskoppel. “Spelers als Hazard en De Bruyne boezemen ontzag in. Dat zag je bij een actie in de eerste helft, waarbij Wales Hazard met twee man kwam opvangen, waardoor De Bruyne vrijstond en tegen de paal kon trappen. Als Hazard en De Bruyne samen spelen, kunnen ze zo van elkaars aanwezigheid profiteren.”

En dat moet de Rode Duivels helpen op het WK. “Het zijn ook twee ploegspelers die elkaar alles gunnen. Als België op het WK ver wil raken, is het noodzakelijk dat Hazard en De Bruyne fit zijn en hun topniveau halen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties