šŸŽ„ Erling Haaland kan ook scoren zonder Kevin De Bruyne al laten ze wel de drie punten liggen

šŸŽ„ Erling Haaland kan ook scoren zonder Kevin De Bruyne al laten ze wel de drie punten liggen
Foto: © photonews

Erling Haland heeft trekt de lijn van bij Manchester City gewoon door bij de Nationale ploeg. Al leverde dit geen drie punten op.

Noorwegen had gehoopt om de drie punten te pakken tegen Slovenië om zo hun leidersplaats te versterken in Groep 4 van Divisie B van de Nations League. De wedstrijd stond onder leiding van Lawrence Visser en die liet zich direct opmerken door na 10 minuten een doelpunt van Ostigard af te keuren. Voorgaand aan het doelpunt had Visser een duwfout gezien. 

Noorwegen bleef de bal opeisen en kwam nog tot een aantal kansen, maar met een brilscore gingen beide ploegen de rust in. Na de pauze opende, wie anders dan, Erling Haaland de score. Zijn 21ste doelpunt in 22 wedstrijden. Noorwegen leek op rozen te zitten. 

Benjamin Sesko en Sporar konden echter voor Slovenië de meubelen nog redden. Noorwegen blijft ondanks de nederlaag wel leider in zijn groep, maar Servië kan vanavond op gelijke hoogte komen indien ze winnen van Zweden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties