Gisteren nog tegen de jonge Rode Duivels, maar nu roept Van Gaal ze ook naar Oranje voor match tegen België

Gisteren nog tegen de jonge Rode Duivels, maar nu roept Van Gaal ze ook naar Oranje voor match tegen België
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ryan Gravenberch (20) en Brian Brobbey (20) hebben zich zaterdag aan het einde van de ochtend in Zeist aangesloten bij de training van het Nederlands elftal.

De middenvelder van Bayern München en aanvaller van Ajax werden vrijdag door bondscoach Louis van Gaal opgeroepen als vervangers voor het geblesseerde drietal Frenkie de Jong, Memphis Depay en Teun Koopmeiners.

Gravenberch (Bayern München) en Brobbey (Ajax) deden vrijdagavond nog mee in een oefenwedstrijd van Jong Oranje bij Jong België. Jong Oranje won in Leuven met 1-2 dankzij twee doelpunten van Brobbey (14. en 44.). Invaller Olivier Deman (73.) tekende voor de aansluitingstreffer. 

De selectie van het Nederlands elftal voor de thuiswedstrijd van zondag in de Nations League tegen België bestaat nu nog uit 23 spelers, zodat niemand in de Johan Cruijff ArenA op de tribune plaats hoeft te nemen en buiten de selectie valt.

De Rode Duivels moeten met minstens drie doelpunten winnen van Nederland om nog groepswinnaar te worden en door te stoten naar het finaletoernooi in juni volgend jaar. (Belga)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties