Johan Boskamp wordt gek van Roberto Martinez: "Daar kun je toch niet meer omheen?"

Bjorn Vandenabeele
| 36 reacties
Johan Boskamp wordt gek van Roberto Martinez: "Daar kun je toch niet meer omheen?"
Foto: © photonews

Meer en meer stemmen gaan op dat Roberto Martinez na het WK de samenwerking mag stoppen. Dat mag ook voor Johan Boskamp.

Johan Boskamp heeft een probleem met hoe de bondscoach van de Rode Duivels zijn selectie samenstelt. “Waar ik gek van word, is dat Martinez niet doorselecteert. Zo'n De Ketelaere: daar kun je toch niet meer omheen?”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Laat die in de pocket spelen achter de spits en zet Kevin De Bruyne een rijtje lager. Dan zal er wel verticaliteit en vaart in het Belgische spel komen.”

Zeker de selectie van Jason Denayer die geen club heeft maakt Martinez niet geloofwaardig. “Ik snap er helemaal niks van. Zelf ben ik gek van Zinho Vanheusden. Die speelde ook nog niet bij AZ, maar is ondertussen weer fit. Roep Zinho dan op, hé. Oké, Martinez heeft er nu Zeno Debast bijgehaald en kansen gegeven. Dat is al iets, want Debast wordt een topper. Maar het mag wat meer zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties