Real Madrid verjongt middenveld nog verder: 'Spaanse grootmacht wil goudhaantje van Borussia Dortmund halen en... de interesse is wederzijds'
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties

Jude Bellingham van Borussia Dortmund verkiest een transfer naar Real Madrid

Real Madrid verjongt middenveld nog verder: 'Spaanse grootmacht wil goudhaantje van Borussia Dortmund halen en... de interesse is wederzijds'
Foto: © photonews

Jude Bellingham is dezer dagen één van de meest gewilde spelers. De 19-jarige middenvelder heeft dan wel een contract tot medio 2025 bij Borussia Dortmund, maar hij heeft zelf een voorkeur om te verhuizen.

We schreven gisteren nog dat Borussia Dortmund de Europese grootmachten probeert te ontmoedigen door een prijskaartje van 150 miljoen euro op Jude Bellingham te plakken. Dat kan je HIER nog eens nalezen. 

Marca weet echter dat Bellingham zelf al heeft aangegeven dat hij een stap hogerop ziet zitten. Meer zelfs: de 17-voudig Engels international droomt van een transfer naar Real Madrid. En dat is niet toevallig. 

Verjonging van middenveld

De Koninklijke is momenteel bezig met de verjonging van het middenveld. Het lijkt dan ook de bedoeling dat Bellingham in de toekomst aan de zijde van Eduardo Camavinga en Aurélien Tchouaméni de Madrileense lijnen zal moeten uitzetten.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21692 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties