Oud-trainer is ervan overtuigd: "Nardi is gemotiveerd om plek als eerste doelman af te dwingen"

Bjorn Vandenabeele
| 2 reacties
Oud-trainer is ervan overtuigd: "Nardi is gemotiveerd om plek als eerste doelman af te dwingen"

Met Paul Nardi haalde AA Gent een stevige concurrent binnen voor Davy Roef. Mogelijkheden voor Hein Vanhaezebrouck om te roteren dus.

Voor Danny Verlinden is Paul Nardi geen onbekende. De twee werkten een jaar samen bij Cercle Brugge. Hij is enorm positief over de 28-jarige doelman van AA Gent.

“Paul is technisch heel sterk en heeft een uitstekend voetenspel. Hij heeft uiteindelijk toch wel het ideale profiel van een moderne doelman”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Ideaal voor Hein Vanhaezebrouck om zo’n doublure te hebben. “Hein Vanhaezebrouck zit momenteel in een luxepositie. Davy doet het goed en het zou me niet verbazen dat de hiërarchie de komende weken blijft zoals ze was: Roef in de competitie, Nardi in de bekerduels en de Europese wedstrijden.”

Al zal Nardi wel meer willen. “Nu goed, bij zo'n concurrentiestrijd stijgen doelmannen soms ook boven zichzelf uit. Reken maar dat Paul Nardi enorm gemotiveerd is om zijn plaats als eerste doelman af te dwingen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties