🎥 Dries Mertens scoort eerste goal voor Galatasaray, maar dat is niet genoeg voor zege

Op de elfde speeldag van de Turkse Super Lig heeft Galatasaray 2-2 gelijkgespeeld tegen Alanyaspor.

Dries Mertens opende in de elfde minuut de score voor Galatasaray. Mauro Icardi dikte die aan in de 22ste minuut waardoor de match gespeeld leek.

Op het halfuur kreeg Sacha Boey echter een directe rode kaart, waardoor Galatasaray op verdedigen aangewezen was in de tweede helft.

Balkovec zorgde in de 68ste minuut voor de aansluitingstreffer. Koka scoorde in de blessuretijd de gelijkmaker.

Ook Abdulkerim Bardakci kreeg nog rood waardoor Galatasaray met zijn negenen eindigde. De ploeg van Mertens staat pas achtste in de stand.