Wat is er aan de hand met Murillo? Rechtsback krijgt enorme kritiek na vertoning tegen FCSB

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 6 reacties
Wat is er aan de hand met Murillo? Rechtsback krijgt enorme kritiek na vertoning tegen FCSB
Foto: © photonews

Er waren er veel bij Anderlecht die weer niet op niveau acteerden, maar eentje ging toch heel diep. Ondanks een assist kreeg vooral Amir Murillo veel kritiek van de eigen achterban. En dat is niet helemaal onterecht.

Het eerste halfuur van Murillo tegen FCSB was dramatisch: hij won amper een duel en gaf zowat elke bal weg. Daarna leverde hij een knappe assist af op Verschaeren, maar de rest van zijn wedstrijd was evenmin goed te noemen. Bij de eerste tegengoal laat hij de voorzet vanop zijn kant vertrekken zonder enige druk te zetten.

Op sociale media werd hij zwaar op de korrel genomen. Hij pakte dan ook nog eens zijn tweede gele kaart, al was hij bij zijn eerste al geschorst voor de match tegen Silkeborg. Het was zijn vierde rode kaart in een jaar tijd. Anderlecht haalde deze zomer Abdulrazak Ishaq als concurrent, maar die komt amper nog in het stuk voor. Al zal hij dus volgende week waarschijnlijk wel een nieuwe kans krijgen. Murillo loopt al een heel seizoen achter zijn beste vorm te zoeken. En da's zorgelijk, want ook bij de technische staf zien ze dat ze weinig alternatieven hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties