Divock Origi en Charles De Ketelaere verslikken zich in Torino

AC Milan heeft zich verslikt in Torino. Het verloor met 2-1. Divock Origi speelde de volledige wedstrijd. Charles De Ketelaere viel bij de rust in.

Voor de 3e competitiewedstrijd stond Divock Origi in de basis bij AC Milan. Charles De Ketelaere begon op de bank.

Milan nam de beste start, maar daarna nam Torino het over. Na een half uur kopte Koffi Djidji een voorzet van Valentino Lazaro binnen. Milan moest nog bekomen van die achterstand. Een paar minuten later verdubbelde Aleksey Miranchuk de voorsprong van Torino.

Bij de rust viel De Ketelaere in. Milan ging op zoek naar een doelpunt. Halfweg de 2e helft werden ze ook beloond voor hun drang naar voren. Junior Messias maakte de aansluitingstreffer. Milan ging nog op zoek naar de gelijkmaker. Onder meer De Ketelaere probeerde het, maar Torino hield stand.

Zo blijft Milan op plaats 3 staan en zien ze na de speeldag Napoli met 6 punten uitlopen. Torino springt na de zege naar de 9e plaats.