🎥 Vete tussen Nederlands bondscoach Van Gaal en journalist gaat door: "Hoeveel vragen mag hij stellen?"

🎥 Vete tussen Nederlands bondscoach Van Gaal en journalist gaat door: "Hoeveel vragen mag hij stellen?"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Louis van Gaal en Valentijn Driessen, hoofdredacteur van de krant De Telegraaf, dat gaat nooit meer goedkomen. In het verleden clashten ze al meermaals en ook net voor het WK gebeurde het weer. Van Gaal verstopt zijn afkeer voor de vragen van Driessen dan ook niet.

Driessen wou nog eens terugkomen op de situatie van Jasper Cillessen, die niet werd meegenomen. Hij wou weten waarom Van Gaal hem niet zelf had gebeld. "Alleen jij kan deze vraag stellen, dat blijkt wel weer. Je denkt toch niet dat ik na alle analyses en vergelijkingen de slechtste spelers zou opstellen? Dus er is geen discussie mogelijk. Wij hebben anderhalf jaar gezien wat al die zestig spelers hebben geleverd en wij hebben gekozen. Dat is onzin", reageerde Van Gaal.

"Omdat anderhalf jaar lang Frans Hoek de communicatie met de keepers heeft gedaan", legt Van Gaal uit. "Waarom zou ik dat dan uit zijn handen nemen? Hoeveel vragen mag Valentijn stellen? Hij blijft maar doorgaan over hetzelfde geval. Het heeft helemaal geen bijdrage. Het is als gewoonlijk. Het is iedere keer hetzelfde met jou."

Driessen probeerde nogmaals, maar Van Gaal brak het af. "Ik geef geen antwoord meer. Had je eerder moeten stellen. Jij bent ongelooflijk. Je moet geen vragen stellen over spelers die nu thuis zijn. Jij bent echt ongelooflijk. Ik blijf rustig hè. Dat kun je mij ook niet verwijten. Thuis hebben ze allemaal gezien welke vragen jij stelt. En het is iedere keer hetzelfde. Het is nooit wat anders." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties