Wouter Vrancken verandert ambities niet bij KRC Genk: "Dat blijft het doel"

Wouter Vrancken verandert ambities niet bij KRC Genk: "Dat blijft het doel"
Foto: © photonews

Racing Genk doet het tegen alle verwachtingen in bijzonder goed. Wouter Vrancken is de man die de dans leidt bij de Limburgers.

KRC Genk wou na het bleke vorige seizoen beter doen, al besefte men in Limburg ook dat het dit seizoen nog een soort van overgangsjaar ging worden.

Enkele bepalende spelers vertrokken en er kwam met Wouter Vrancken een nieuwe trainer. Het lukte echter allemaal wonderwel, waardoor Racing Genk alleen aan de leiding staat met ruime voorsprong op de achtervolgers.

De ambities veranderen niet. “We hebben bij het begin van het seizoen een realistische ambitie uitgesproken: Play-Off I spelen. Dat blijft zo”, zegt Vrancken in De Morgen. “We komen uit een matig seizoen, en je merkte zelf al op dat we behoorlijk wat sterkhouders zijn kwijtgespeeld. Dan hoor je niet te roepen dat je kampioen wordt, zelfs al sta je met Kerstmis op de eerste plaats.”

Vrancken ziet echter dat zijn spelers de voetjes goed op de grond houden en de ambitie hebben om dit seizoen zo hoog mogelijk te scoren. Daarvoor geven ze elke dag alles.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties