WK-sensatie heeft clubs voor het uitkiezen

Redactie
WK-sensatie heeft clubs voor het uitkiezen
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiƫle transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 22/09 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ounahi - Kompany - Diallo - Gakpo - Mudryk

WK-sensatie heeft clubs voor het uitkiezen

Azzedine Ounahi heeft een interessante deal op het oog. De WK-sensatie van Marokko zou naar heel veel clubs kunnen, maar zeker Marseille toont nadrukkelijke interesse.

Transfernieuws en Transfergeruchten 26/12

Arsenal gaat los in zoektocht naar winger

Arsenal wil losgaan op de transfermarkt. Het maakt werk van Mykhaylo Mudryk en wil daarbij tot zestig miljoen euro bieden.


Gakpo naar Liverpool

De transfer van Cody Gakpo van PSV naar Liverpool is zo goed als rond. De Lampenclub heeft dat nu ook aangekondigd.


'Racing Genk heeft transfer van 6,5 miljoen euro beet'

'Racing Genk heeft transfer van 6,5 miljoen euro beet'

Racing Genk ging voor het eerst in hele lange tijd nog eens onderuit in de competitie. En dus is het alle hens aan dek. Mogelijk kan een wintertransfer helpen. (Lees meer)


Francs Borains haalt speler op bij RWDM

Sada Diallo wordt door RWDM uitgeleend aan Franc Borains. In 1B kwam hij nauwelijks tot spelen toe, misschien dat dat in eerste nationale wél kan.


FranƧois Kompany probeert met een nieuwe club zijn profcarriĆØre nieuw leven in de blazen

FranƧois Kompany heeft een nieuwe club gevonden. Hij zal sinds de zomer van 2020 zonder club. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 25/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 27/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties