Steven Defour richt zich tot het bestuur van KV Mechelen: "Ik zie de concurrentie versterken en wij trappelen ter plaatse"

Steven Defour richt zich tot het bestuur van KV Mechelen: "Ik zie de concurrentie versterken en wij trappelen ter plaatse"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen leed een pijnlijke nederlaag tegen Zulte Waregem. Steven Defour wil snel zijn kern versterken want het degradatiespook loert achter de hoek.

Dankzij de overwinning van Zulte Waregem bedraagt het verschil tussen beide ploegen amper drie punten, al is er natuurlijk wel nog de uitspraak van Charleroi - Mechelen op komst. Maar toch: het wordt dringend tijd om punten te pakken. Al wil Defour vooral versterking om dit te realiseren.

"We waren vandaag gewoon niet goed genoeg op alle vlakken. Na die 1-0 hebben we genoeg tijd om het recht te trekken, maar komt er paniek in de ploeg." 

Trappelen

"Of we in de degradatiestrijd zitten? We moeten zeker oppassen. Ik zie de concurrentie versterken en wij trappelen ter plaatse", geeft Defour aan.

Een duidelijke oproep van Defour die deze week twee spelers zag vertrekken. Peyre verliet de club voor een avontuur in het Midden-Oosten en Samuel Oum Gouet zit in de b-kern en het bestuur hoopt om hem zo snel mogelijk te verkopen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties