Regi Van Acker reageert op zijn ontslag én de niet correcte uitleg die Dender gaf

Bjorn Vandenabeele
| 1 reacties
Regi Van Acker reageert op zijn ontslag én de niet correcte uitleg die Dender gaf

Regi Van Acker is geen trainer meer van Dender. Toch is het anders gelopen dan de club zelf vertelde, zo laat de ex-coach weten.

“Na de mindere resultaten van januari, mede te wijten aan afwezige spelers, stelde het management een herstelplan voor. Het betrof een project van lange termijn met de aanpassing van de trainingen en een reorganisatie van de staf”, klonk het vanmorgen bij de club.

“Het plan werd aanvankelijk positief onthaald door de hoofdcoach, maar al snel kwamen management en trainer tot de conclusie dat ze de samenwerking niet konden verderzetten.”

Aan Gazet van Antwerpen vertelt Van Acker zelf toch wat anders. “Het is een eenzijdige beslissing van de club. Ik blijf erbij dat met een fitte kern de resultaten zouden volgen”, zei Van Acker.

“Ik voerde trouwens een positief gesprek met technisch adviseur Bart Van Renterghem naar de toekomst toe. Ik werd telefonisch ingelicht over mijn ontslag. Vanwege de spelers kreeg ik vele telefoontjes. Ik wens iedereen het allerbeste toe en laat de toekomst op me afkomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties