'Bayern München shockeert in Bundesliga met plots trainersontslag, grote naam staat al klaar als vervanger'
'Bayern München shockeert in Bundesliga met plots trainersontslag, grote naam staat al klaar als vervanger'

Groot nieuws uit de Bundesliga. Bayern München is overgegaan tot een trainersontslag, volgens de laatste berichten. Julian Nagelsmann staat op de keien.

Dat melden de Duitse media, waaronder het vooraanstaande Bild. Ook transferexpert Fabrizio Romano geeft aan dat Nagelsmann zijn ontslag heeft gekregen. Volgens hem worden de papieren vanavond nog in orde gemaakt die Thomas Tuchel (ex-Chelsea) de volgende hoofdtrainer van Bayern München maken.

Bayern was sinds de jaarwisseling op de sukkel in de eigen competitie, met vier gelijke spelen op rij in de maand januari. Onlangs werd ook verloren buitenshuis bij Mönchengladbach en Leverkusen. Daardoor moet Bayern de koppositie in Duitsland ook aan Dortmund laten.

Dat is Nagelsmann zo goed als zeker fataal geworden. De kwalificatie voor de kwartfinales van de Champions League, na twee zeges tegen PSG, kon hem niet redden. Het lijkt een abrupt ontslag, maar de timing komt ook niet uit de lucht vallen. Komende zaterdag is het de topper Bayern - Dortmund. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties