'Dit is het vermoedelijke basiselftal van de Rode Duivels tegen Duitsland'

'Dit is het vermoedelijke basiselftal van de Rode Duivels tegen Duitsland'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond spelen de Rode Duivels in Keulen tegen Duitsland. Een vriendschappelijke wedstrijd, als voorbereiding op het EK van volgend jaar.

Geen Thibaut Courtois in doel bij de Rode Duivels, bij Het Nieuwsblad zijn ze zeker dat Koen Casteels zijn plaats inneemt en de voorkeur krijgt op Sels en Kaminski.

Voor de rest is het heel moeilijk inschatten wie Tedesco aan de aftrap brengt. De Duitser laat duidelijk niet in zijn kaarten kijken. Achterin wordt een viermansdefensie verwacht, wellicht met Castagne, Faes, Vertonghen en Theate.

Het middenveld zou volgens de krant dan weer bezet worden door Carrasco, Onana en De Bruyne. In de aanval zouden Trossard, Lukebakio en Lukaku postvatten.

Het is vrij moeilijk om in te schatten wat Tedesco zal doen, zeker ook omdat hij zes vervangingen mag doorvoeren en op zijn persconferentie ook al aangaf om die allemaal te gebruiken.

Tedesco is duidelijk anders dan Roberto Martinez. De Duitser zal nauwelijks iets van zijn tactiek lossen op een persconferentie, iets wat de Spanjaard wel geregeld deed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties