Challenger Pro League: Beerschot weet weer wat winnen is en deelt Club NXT een stevige nederlaag toe

Beerschot heeft nog eens kunnen winnen. Club NXT was het kind van de rekening: 4-0.

Beerschot was de laatste weken op de dool en pakte slechts 1 op 12, met een zware 4-0 nederlaag tegen RWDM vorige week als dieptepunt. Maar tegen Club NXT heeft Beerschot zich dus kunnen herpakken.

Thibaud Verlinden, in een ver verleden nog jeugdspeler bij Club Brugge, zorgde na 24 minuten voor de 1-0. Een paar minuten voor de rust zorgde Thibo Baeten, ook ex-Club, door de 2-0 vanop de stip.

Na de rust diepten Thorisson en Koshi de score nog uit. In de stand blijft Beerschot zo vierde, de kloof met Club NXT is nu twee punten.

Lommel wint van Deinze

In de strijd om de degradatie speelden Lommel en Deinze een overbodige wedstrijd. Lommel trok aan het langste eind met 4-1 na goals van Fatah na tien minuten op de stip. Van Landschoot zorgde in de tweede helft voor de 1-1, maar Lemoine (51'), Thordarson (76') en Talvitie (87') zorgden voor de 4-1.