Na Ajax, Newcastle en Lille opnieuw twee monsteraanbiedingen voor Eden Hazard - broer Kylian laat Belgische fans watertanden

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Na Ajax, Newcastle en Lille opnieuw twee monsteraanbiedingen voor Eden Hazard - broer Kylian laat Belgische fans watertanden
Foto: © photonews

Real Madrid duwt Eden Hazard al eventjes naar de uitgang. Zelf wil hij niet vertrekken, zo lijkt het wel. Maar er blijven wel gegadigden.

“Ik ben van plan om ook volgend seizoen bij Real Madrid te blijven.” Met dat statement anderhalve week geleden heeft Eden Hazard de transfergeruchten de kop proberen in te drukken.

Hij verdient in Madrid heel veel geld en wil zijn laatste contractjaar ter waarde van zo'n 25 miljoen euro dan ook graag uitdoen.

Hazard Eden
© photonews

Tenzij er natuurlijk een bod komt waarbij hij even veel zou kunnen gaan verdienen. Na eerdere aanbiedingen van Newcastle United, Galatasaray, Lille en zelfs Ajax komen er nu nog meer ploegen op de proppen.

Zowel vanuit de woestijn (het Saoedisch Al Riyad) als uit de MLS (Montréal Impact) is er een bod gekomen voor de Rode Duivel.

Vroeger dan verwacht?

Broer Kylian heeft de burger dan weer nog meer moed gegeven voor een spectaculaire terugkeer naar België. 

"Ja, Eden Hazard zou zin hebben om vroeger dan verwacht terug te keren naar België", aldus Kylian Hazard bij Extra Time.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties