'Hein Vanhaezebrouck ziet sterkhouder om transfer smeken'

'Hein Vanhaezebrouck ziet sterkhouder om transfer smeken'
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

KAA Gent staat voor nog een berg transferwerk. Hein Vanhaezebrouck en co kunnen op elke positie nog versterking gebruiken.

KAA Gent is bijlange nog niet klaar met zijn huiswerk voor volgend seizoen. Er liggen nog redelijk wat dossiers op tafel van spelers die moeten aangetrokken worden, maar ook aan uitgaande zijde valt er nog wat te verwachten.

Op de eerste plaats is het vooral uitkijken of Gift Orban aan boord zal blijven bij KAA Gent. Er worden bedragen tussen 20 en 30 miljoen euro genoemd voor de spits en daartegen zullen de Buffalo’s zeker geen neen zeggen.

Ook van Castro-Montes is geweten dat hij deze zomer graag vertrekt. Volgens Het Laatste Nieuws mag je ook Davy Roef aan het lijstje van mogelijke vertrekkers toevoegen. Hij wil zelf graag andere oorden opzoeken, wellicht richting buitenland.

Roef heeft in de Ghelamco Arena nog een contract tot juni 2025. Volgens Transfermarkt is hij op dit moment 1,5 miljoen euro waard. Hendrik Van Crombrugge van Anderlecht wordt al genoemd als mogelijke opvolger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties