'Standard wil grote droom van supporters laten uitkomen en maakt naarstig werk van toptransfer'

'Standard wil grote droom van supporters laten uitkomen en maakt naarstig werk van toptransfer'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zinho Vanheusden werd afgelopen seizoen door Internazionale uitgeleend aan AZ Alkmaar. Zijn toekomst ligt echter ook niet in Italië.

Zinho Vanheusden kampt eigenlijk al sinds zijn vertrek bij Standard op 13 juli 2021 met diverse fysieke problemen. En dat heeft zijn ontwikkeling toch wel wat belemmerd.

Bij Genoa, Internazionale en AZ Alkmaar kon hij zich door diverse blessures nooit helemaal doorzetten. En dus wenkt een nieuw avontuur.

Vanheusden

De supporters van Standard zijn al een tijdje meer dan vragende partij voor een terugkeer van Vanheusden naar Sclessin. En zij krijgen nu mogelijk wat ze willen.

Het Laatste Nieuws laat namelijk weten dat Standard wel degelijk werk aan het maken is van een terugkeer van Vanheusden. En de Rode Duivel zou daarvoor open staan.

Terugkeer

De 23-jarige centrale verdediger zit op een zijspoor bij Inter en AZ Alkmaar lichtte de aankoopoptie niet. En dus is elk interessant project er eentje dat de Belg kan/moet overwegen.

Vandaag wordt zijn transferprijs geschat op 6 miljoen euro: een bedrag dat niet laag ligt, al wil Inter hem zo snel mogelijk kwijt ondanks een contract tot 2026.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties