🎥 Opvallend: Bayern München wint 1e oefenduel met absolute monsterscore

Joachim Vandecauter

Bayern München is ook aan zijn oefencampagne. En hoe. Het pakte in zijn 1e oefenduel meteen uit en won met maar liefst 0-27.

Voor het 1e oefenduel van Bayern München was Rottach-Egern uit de Duitse 9e klasse de tegenstander. De Beierse club ontving de Rekordmeister

Al zal de amateurclub het zich wellicht al snel beklaagd hebben. Bayern duwde meteen stevig door en scoorde aan de lopende band. Bij de rust stond het al 0-18!

Na de rust kon Rottach-Egern de schade wat meer beperken. Toch kon Bayern blijven scoren. Uiteindelijk won het met 0-27, een absolute monsterscore.

De doelpuntenmakers: Mathys Tel (5), Jamal Musiala (5), Marcel Sabitzer (5), Serge Gnabry (3) en Sadio Mané, Leroy Sané, Konrad Laimer, Alphonso Davies, Noussair Mazraoui, Kingsley Coman, Ryan Gravenberch, Raphaël Guerreiro en Dayot Upamecano allen 1 doelpunt.

Voor de volgende wedstrijden zal Bayern wellicht meer tegenstand krijgen. Zo zal het nog tegen Manchester City en Liverpool oefenen. Op 18 augustus begint het zijn competitie op bezoek bij Werder Bremen. Een week eerder speelt het de Supercup tegen RB Leipzig.