'Standard droomt van spectaculaire terugkeer, maar ... Club Brugge mengt zich in de debatten'

'Standard droomt van spectaculaire terugkeer, maar ... Club Brugge mengt zich in de debatten'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zowel Standard als Club Brugge hebben een interessante middenvelder op het oog. Het kan dan ook een ferme strijd worden.

Steven Alzate maakte vorig seizoen heel wat indruk bij Standard de Liège. De 24-jarige Colombiaan werd er een sterkhouder en speelde uiteindelijk 31 wedstrijden voor de Rouches. 

De middenvelder trok na een huurdeal van een jaar terug naar Brighton & Hove Albion, om daar een nieuwe kans te wagen. Tot op heden is die er nog niet echt gekomen, want in de Premier League kreeg hij nog geen speelminuten.

Alzate Steven
© photonews

En dus denken ze bij The Seagulls aan een nieuwe uitleenbeurt. Standard droomde al luidop van een terugkeer naar de Vurige Stede en leek op een bepaald moment ook aanspraak te kunnen maken op een deal - Alzate kent het huis.

Vier goals, vijf assists

Volgens Sky Sports zou echter ook Club Brugge nadrukkelijk azen op de speler. Coach Ronny Deila kent hem natuurlijk ook al van vorig seizoen en zou daar gebruik kunnen van maken om hem opnieuw onder zijn hoede te nemen.

Vorig seizoen kwam hij tot vier goals en vijf assists in 31 wedstrijden. Daarmee was hij een van de lichtpunten in het afgelopen seizoen. Dit seizoen zijn de Rouches met 1 op 12 begonnen aan de jaargang.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties