Op zoek naar speelminuten: 'Twee Rode Duivels willen oplossing voor uitzichtloze situatie'

Op zoek naar speelminuten: 'Twee Rode Duivels willen oplossing voor uitzichtloze situatie'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Divock Origi (AC Milan) en Thomas Meunier (Borussia Dortmund) zoeken nog naar een oplossing voor hun situatie. Ze zitten dan ook op een dood spoor bij hun club.

Divock Origi (29) maakte vorige zomer nog maar de overstap naar AC Milan. Na vier jaar bij Liverpool werd zijn contract er niet verlengd en dus trok hij naar Italië. Maar hij kon slechts twee keer scoren en één assist geven in 36 wedstrijden. 

Ondanks een contract tot midden 2026 lijkt er nu al een oplossing gezocht te worden voor Origi. Volgens Sasha Tavolieri wil Origi nu ook zelf Milan verlaten. Een verhuur met koopoptie of een definitieve transfer kunnen allebei. Er zou interesse zijn uit Frankrijk, Engeland, Italië en Saoedi-Arabië. Wellicht volgt een beslissing na dit weekend.

Twee Belgen bij Sevilla? 

Ook Thomas Meunier (31), die zijn contract midden volgend jaar ziet aflopen bij Borussia Dortmund, zoekt nog naar een oplossing. Vorig seizoen kwam Meunier al amper aan de bak bij Dortmund, veelal door blessures, en ook dit seizoen lijkt het niet op veel minuten te moeten rekenen. 

Volgens Tavolieri zou Dortmund Meunier willen laten vertrekken of zelfs zijn contract ontbinden. In dat laatste geval zou het Spaanse Sevilla, wellicht de nieuwe club van Dodi Lukebakio, de komst van Meunier wel zien zitten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties