Alessio Castro-Montes maakte gevatte analyse van match van Union SG

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Alessio Castro-Montes maakte gevatte analyse van match van Union SG
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union SG opende het verhaal in de Europa League met een gelijkspel. Het werd 1-1 tegen het Franse Toulouse.

Op slag van rust konden de bezoekers in het Lotto Park op voorsprong komen. In de tweede helft wist invaller Amoura de gelijkmaker te scoren, tot grote vreugde van nieuwkomer Alessio Castro-Montes.

“Uiteindelijk mogen we - gezien het verloop van de wedstrijd - blij zijn met een puntje. De eerste helft hadden we het moeilijk en slikken we een vermijdbaar doelpunt, maar in de tweede helft kwamen we er een pak beter uit”, klonk het bij Sporza.

Union SG deed het zoals het het al zo vaak deed in het verleden. “Onze tegenstander had duidelijk al veel gegeven voor de pauze en wij bleven gewoon hetzelfde doen. Dat heeft ons uiteindelijk iets positiefs opgebracht. Het is belangrijk dat je je Europese campagne niet begint met een verliespartij.”

Met een onverwachte speler in de hoofdrol. “Dit dankzij Amoura, die al elke invalbeurt zijn kwaliteiten heeft getoond. Tegen Genk had hij nog pech met die bal tegen de paal, maar nu kon hij zijn vorm toch verzilveren met een doelpunt. Ik ben dan ook zeer blij voor hem. Hij kan ons veel kwaliteit bijbrengen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties