Weekend van de waarheid? "Schreuder werd daarvoor ontslagen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Weekend van de waarheid? "Schreuder werd daarvoor ontslagen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax speelde in de Europa League 1-1 gelijk tegen AEK Athene. Daarmee zijn de zorgen binnen de club echter nog helemaal niet van de baan.

De druk op trainer Maurice Steijn blijft ontzettend groot. Het programma is bijzonder zwaar de komende weken. Zondag wacht een straf duel met AZ in de eigen ArenA.

Ajax is bezig aan de slechtste seizoenstart in meer dan zestig jaar. Er rolden al enkele koppen, maar trainer Steijn blijft onder vuur liggen bij de supporters.

Ondertussen werd er zes keer gespeeld zonder overwinning, het gestaakte duel tegen RKC toen het 2-3 voor Ajax stond niet meegerekend.

“Als Ajax zondag niet van AZ wint, zet Steijn een bijna identieke reeks resultaten neer als Alfred Schreuder afgelopen december en januari. Schreuder werd daarvoor ontslagen”, schrijft Voetbal International.

De club houdt de situatie van kort bij in het oog. “Als deze dramatische reeks niet heel snel beëindigd wordt, raken de tickets voor directe plaatsing Europees voetbal wel erg ver uit zicht. Dat is ook financieel een enorm risico voor de club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties