Toch al een spoortje spijt bij Ait El Hadj na transfer naar Genk: "Ik had op meer gehoopt"

Anouar Ait El Hadj mocht drie minuten invallen tegen KV Mechelen en scoorde fraai het vierde doelpunt van zijn ploeg. Toch was dat niet voldoende om hem volledig gerust te stellen, de aanvallende middenvelder is niet tevreden met zijn speeltijd bij Racing Genk.

Anouar Ait El Hadj, die moeite had om zich een plek te veroveren bij Anderlecht, koos ervoor om bij Racing Genk door te breken op het hoogste niveau. Maar alles verloopt niet zoals gepland voor de aanvallende middenvelder.

Sinds het begin van het seizoen heeft de voormalige jeugdinternational (21 jaar) slechts 154 minuten gespeeld in de competitie. Hij kwam drie minuten voor het einde van de wedstrijd tegen Mechelen het veld op en maakte van de gelegenheid gebruik om zijn eerste doelpunt van het seizoen te scoren en de score op 4-0 te zetten.

"Het was mijn allereerste baltoets. Zo'n schot is geen toeval, ik oefen vaak dit soort schoten tijdens trainingen," verklaarde El Hadj na de wedstrijd.

Hij verbergt niet dat hij slechts aan 18 wedstrijden met het eerste team heeft deelgenomen (waarvan slechts twee als basisspeler) en meer speeltijd had gehoopt te krijgen. "De concurrentie is sterk, ik blijf hard werken om meer speeltijd te krijgen. Maar het is waar dat ik meer had gehoopt te krijgen toen ik Anderlecht verliet", zei hij.