Probleem voor de Rode Duivels? Titularis niet in de selectie door blessure

Toch wel een verrassing: geen spoor te bekennen van Amadou Onana in de selectie van Everton gisterennamiddag tegen Brighton. Een kuitblessure hield hem aan de kant.

Zorgen voor Domenico Tedesco, die komende vrijdag zijn selectie moet bekendmaken? De bondscoach zal er rekening mee moeten houden dat Onana al heel wat matchen achter de kiezen heeft. De middenvelder scoorde midweeks nog tegen het Burnley van Kompany, maar zat zaterdagnamiddag gewoon op de tribune.

Volgens The Independent kon de Rode Duivel zijn plaats niet innemen vanwege een kuitblessure. Hij neemt daarom wat rust na bijna alle wedstrijden met de Toffees te hebben gespeeld.

Zonder hem hield Everton Brighton op een gelijkspel (1-1), en ze leidden zelfs tot de laatste tien minuten, voordat Kaoru Mitoma zijn directe tegenstander passeerde en een eigen doelpunt van Ashley Young veroorzaakte.