Azerbeidzjan reageert nadat bondscoach door het lint gaat: Regelrecht ontslag als gevolg?

Azerbeidzjan reageert nadat bondscoach door het lint gaat: Regelrecht ontslag als gevolg?

Giovanni De Biasi nam geen blad voor de mond tijdens zijn persconferentie na de wedstrijd tegen de Rode Duivels. Het kan de coach van Azerbeidzjan zijn baan kosten.

Na hun 3-0 overwinning tegen Zweden dachten we dat Azerbeidzjan met niets te verliezen naar Brussel kwam. De 5-0 nederlaag tegen de Rode Duivels liet echter zijn sporen na: "Ik heb nog nooit met zulke domme journalisten gewerkt", ging Giovanni De Biasi, de coach van Azerbeidzjan, tekeer. 

De Biasi verklaarde ook dat hij "niet meer kon doen met wat Fiat 500's dan met Ferrari's", verwijzend naar het verschil in talent tussen zijn spelers en dat van de Belgische nationale ploeg. Hij haalde nogmaals uit naar de journalisten nadien. "Als ik het nationale team verlaat, zal ik de journalisten niet missen". 

Dit zijn de woorden van een man die weet dat hij op weg is naar de uitgang. Volgens lokale journalisten, zou de coach naar de uitgang geduwd kunnen worden als gevolg van zijn opmerkingen. De algemeen secretaris van de Azerbeidzjaanse voetbalbond bood meteen zijn excuses aan aan de aanwezige journalisten namens de bond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK Kwalificatie

Nieuwste reacties