'Exit na liefst twaalf jaar: Modric verlaat Real Madrid, maar zet carrière elders verder'

'Exit na liefst twaalf jaar: Modric verlaat Real Madrid, maar zet carrière elders verder'
Foto: © photonews

Luka Modric werd in 2023 38 jaar oud. Een punt achter zijn carrière zet hij nog niet, maar hij vertrekt wel bij Real Madrid als we de Spaanse krant Sport mogen geloven.

Na twaalf jaar komt er een einde aan het huwelijk tussen Luka Modric en Real Madrid, zo laat de Spaanse krant weten. De Kroaat zou op weg zijn naar de competitie in Saoedi-Arabië.

“Het afscheid zal aan het eind van het seizoen gaan plaatsvinden, als het contract van Modric afloopt”, laat transferjournalist Xavi Canals weten. Vooral het feit dat hij weinig speelt, zou de reden zijn om niet meer te verlengen, als Real dat al zou willen doen.

In Saoedi-Arabië willen ze een naam als Modric ook met open armen ontvangen en ligt er nog een heel mooi contract voor hem klaar. Afgelopen zomer was er al de nodige interesse, maar dat wees Modric toen af.

“Hij heeft verschillende aanbiedingen gehad, van een club uit de hoofdstad én een andere club”, zegt zaakwaarnemer Borja Couce. “Luka denkt momenteel alleen aan Real Madrid, maar het idee dat hij naar de Saudi Pro League verkast is zeker mogelijk, als het een passende aanbieding is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties