'Zeno Debast heeft besluit genomen... en dus gaat Anderlecht strijd aan met Club Brugge'

'Zeno Debast heeft besluit genomen... en dus gaat Anderlecht strijd aan met Club Brugge'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zowel RSC Anderlecht als Club Brugge zitten vrij dunbezaaid als het gaat over verdedigers. En er komt binnenkort misschien nog extra slecht nieuws wat dat betreft, toch zeker bij RSC Anderlecht. En dus is actie nodig.

Nu diverse teams waaronder Frankfurt steeds nadrukkelijker aan de mouw van Zeno Debast beginnen te trekken, zijn ze bij Anderlecht extra waakzaam. Temeer omdat de verdediger zelf te kennen zou hebben gegeven te willen vertrekken naar een grotere club.

De droom van een buitenlands avontuur maakt dat Anderlecht des te meer op zoek gaat naar extra verdedigers. En daarbij komen ze al eens in hetzelfde vaarwater terecht van de andere Belgische ploegen. Ook daar zou versterking achterin altijd welkom zijn.

Mihajlo Ilic
© photonews

RSC Anderlecht heeft heel wat namen op de lijst staan, maar onder meer Jannik Vestergaard en Liam Scales zijn niet makkelijk te halen. En dus wordt nog steeds gekeken naar de 20-jarige Mihajlo Ilic van Partizan Belgrado.

Opbod voor Mihalo Ilic van Partizan Belgrado op komst?

Sommigen zien in hem een wissel op de toekomst, eerder ter vervanging van Jan Vertonghen dan binnen enkele jaren. Maar hem nu inlijven zou ook zeker kunnen, al moeten ze dan wel de concurrentie aangaan met onder meer ... Club Brugge.

Hem inlijven zal sowieso ook niet evident zijn, want bij Partizan Belgrado willen ze de boomlange verdediger niet kwijt. Het heeft al laten weten in de Servische media dat ze hem deze winter zeker niet willen kwijtspelen. Er zouden bovendien ook teams uit andere landen op hem azen en hij ligt nog tot juni 2027 onder contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties