Reactie Van Bommel houdt hart vast na nieuwe knalprestatie Vermeeren: "Hoe lang kunnen we hem nog houden?"

Jelle Heyman vanuit Bosuilstadion
| 42 reacties
Van Bommel houdt hart vast na nieuwe knalprestatie Vermeeren: "Hoe lang kunnen we hem nog houden?"

Na een nieuwe knalprestatie in de Champions League is het duidelijk dat het plafond van Arthur Vermeeren heel hoog reikt. Hoe lang kan Antwerp hem nog houden?

Hij heeft er 6 wedstrijden voor nodig gehad maar Arhur Vermeeren is nu ook doelpuntenmaker in de Champions League, de jongste Belg ooit. Hij verzilverde zijn fantastische wedstrijd tegen Barcelona bovendien met de trofee voor man van de match.

Iets meer dan een jaar geleden debuteerde Vermeeren in de beker tegen Beveren, nu lijkt de sky de limit te zijn voor de 18-jarige middenvelder. "Hoe lang kunnen we hem hier nog houden", reageerde trainer Mark Van Bommel dan ook na de partij.

Puur talent

"Dit is puur talent, niet aangeleerd", steekt Van Bommel de loftrompet af. "Hij kan bijna overal spelen op het middenveld. Elke wedstrijd komt zijn klasse steeds meer naar boven. Ik hoop alleszins dat we hem tot na het EK hier kunnen houden."

Met het middenveld Vermeeren-Keita-Yusuf kreeg Vermeeren meer de kans om naar voor te trekken. En dat lag hem wel "Dat was door de schorsing van Ekkelenkamp een noodzaak maar hij kan het allemaal. En volgens mij kan hij ook nog centraal achterin spelen. Arthur laat het allemaal zo makkelijk lijken maar dat is het absoluut niet", besloot Van Bommel op de persconferentie

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties