PSV Eindhoven wrijft zich in de handen: Ging Club Brugge in de fout met transfer Noa Lang?

PSV Eindhoven wrijft zich in de handen: Ging Club Brugge in de fout met transfer Noa Lang?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV Eindhoven beleeft een seizoen om u tegen te zeggen. Voorlopig loopt alles meer dan op wieltjes en dat doet ook wat met de waarde van heel wat spelers die zich in de kijker spelen.

PSV Eindhoven won dit seizoen alle 16 competitiewedstrijden die het speelde. Het stootte in de Champions League ook door naar de achtste finales. Daarin is Borussia Dortmund de tegenstander van de ploeg uit de Eredivisie.

Deel van het geheel en het succes is ongetwijfeld Johan Bakayoko. De marktwaarde van de Rode Duivel schoot het voorbije jaar de hoogte in. Transfermarkt spreekt al van 40 miljoen euro, bij Footballtransfers houden ze het op 33,3 miljoen euro.

Toch is onze landgenoot weinig zinnens om deze winter te vertrekken. Hij wil eerst een prijs pakken met PSV en dan volgende zomer mogelijk vertrekken.

Maar een andere pion die bij PSV Eindhoven een forse waardeverhoging doormaakt is Noa Lang. Club Brugge liet hem afgelopen zomer voor 15 miljoen euro vertrekken en toen al werden vragen gesteld bij die prijs.

Dat blijkt nu ook uit de cijfers van Footballtransfers. Zij schatten de marktwaarde van Noa Lang momenteel op maar liefst 29,99 miljoen euro, ofwel het dubbele van de prijs waarvoor de Nederlander enkele maanden geleden gekocht werd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties