Ook Club Brugge-bestuur heeft andere gedachten dan Deila: Noor lijkt al aan laatste maanden bezig

Ook Club Brugge-bestuur heeft andere gedachten dan Deila: Noor lijkt al aan laatste maanden bezig
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Ronny Deila heeft de laatste tijd het één en ander over zich gekregen. En dat escaleerde enkel na de thuisnederlaag tegen Anderlecht. De Noorse trainer van Club Brugge krijgt veel kritiek van de supporters, maar ook het bestuur is niet tevreden.

Uiteraard niet met de resultaten, maar eigenlijk ook niet met hoe hij zijn kern gebruikt. Voor het Club-bestuur moeten Antonio Nusa en Raphael Onyedika een basisplaats hebben, want zij vertegenwoordigen heel wat kapitaal. Maar natuurlijk ligt die beslissing bij Deila.

De Noor vindt echter dat Nusa niet genoeg mee verdedigt en dat Onyedika niet de kwaliteiten heeft om het gevecht op het middenveld aan te gaan. Dat zorgt natuurlijk ook voor wrevel als de resultaten niet naar de verwachtingen zijn.

Bestuur ook verantwoordelijk

Natuurlijk moet er ook naar het bestuur zelf gekeken worden. Zij zitten op een hoop geld na al de financieel geslaagde transfers, maar hebben dat niet geïnvesteerd in versterkingen op sleutelposities, zoals de verdediging. 

Ook wat extra offensieve weelde was welkom geweest, want dit weekend moest Deila door de schorsing van Thiago rekenen op Victor Barbera, de spits van Club NXT, als tweede aanvaller. 

Het legt allemaal extra druk op de wedstrijd van vanavond tegen Union. Indien Club daar de finale niet weet te verzekeren, is het lot van Deila zo goed als bezegeld. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties